Transport pamant vegetal

transport pamant vegetal

transport pamant vegetal

Transport pamant vegetal pentru gradina sau gazon. Livram pamant vegetal in orice zona a Bucurestiului in catitati de 1-3 metri cubi. Pamentul poate fi folosit in solar, gradina de legume, gradina de flori sau ca strat pentru gazon.

Transport moloz de la amenajarea gradinirilor, va punem la dispozitie utilitare de 3 tone pentru transport moloz.

Transport pamant vegetal Bucuresti

Transport pamant vegetal Bucuresti cu utilitare 3 tone. Solul ideal de gradina este profund , in vrac , fertil , bine drenat ( pe plan intern cat si pe suprafata ) , are o multime de materie organica , si este liber de buruieni si a bolilor . Astfel de soluri sunt greu de gasit , dar cu pregatirea si managementul adecvat , soluri mai putin decat ideal poate fi productiv.

Daca apa se misca rapid prin solul bine drenat intern si nu se inchide complet pe miscarea aerului . Drenajul este important, deoarece radacinile nu se poate dezvolta , trai , si fara functia de aprovizionare constanta de oxigen . Solurile argiloase se usuca incet, dupa o ploaie , deoarece spatiile din ele sunt potrivite pentru miscari mici de apa si prin intermediul lor lent . Soluri nisipoase , pe de alta parte , au multe spatii sa se usuce repede .

Transport pamant vegetal pentru gradinarit. Lutul si solurile nisipoase pot fi modificate partial ca sa inlocuiasca un lut bogat prin adaugarea de materie organica . Cresterea continutului de materie organica de un sol argilos imbunatateste , face mai usor lucrul , si imbunatateste drenajul intern . Adaugarea de materie organica la un sol nisipos creste capacitatea ca apa in exploatatie si imbunatateste fertilitatea .

Solul din gradina afecteaza modul in care plantele cresc cart si aspectul . Atunci cand solurile sunt reci , umede , scortoase , rasadurile sunt lente in crestere si unele ar putea sa nu supravietuiasca . Bolile de putregai la radacina pot taxa greu rasadurile , in special la fasole . Alte simptome ale plantelor legate de sol sunt plante scurte , crestere lenta , de culoare slaba , si radacini superficiale si malformate . Simptomele solului de structura saraca sunt crustele , straturi de sol dure sub suprafata apei , in picioare , si a eroziunii .

Transport pamant vegetal pentru solurile ce necesita imbogatire nutritiva. Cresterea continutului de materie organica din sol prin adaugarea de gunoi de grajd , frunze compostate , rumegus , scoarta de copac, sau prin rotirea de reziduuri de plante, cum ar fi tulpini de porumb dupa recoltare , si culturi pentru ingrasaminte verzi ( soia , secara , plante de mazare sud , si altele ) . Reziduurile de plante trebuie sa fie fara boli ca acestea sa fie adaugate la solul de gradina . Culturile de acoperire , cum ar fi trifoi si mazariche , plantate de toamna previne eroziunea solului si scurgerea de substante nutritive plantelor . Ele ofera, de asemenea, materie organica si de azot, atunci cand vine primavara .

Ingrasaminte variaza in continutul lor de substante nutritive de fertilizare . Cantitatea de paie , varsta , expunerea la elementele, si gradul de compostare schimba compozitia lor . Fiti atenti sa nu supra- fertilizati, atunci cand se aplica gunoi de gaina in solul gradininii . Utilizati nu mai mult de 200 kilograme la 1.000 de metri patrati de spatiu de gradina . Gunoiul de grajd este mai mic in continutul de nutrienti decat gunoiul de pasari si pot fi aplicate la rata de 250 la 300 de kilograme la 1000 de metri patrati.

Transport pamant vegetal pentru inlocuirea solului din gradina. Suprasolicitarea cu gunoi de grajd se poate adauga atat de multa sare in sol, cresterea plantelor este incerta. Cele mai multe materiale organice, impun eliberarea unor substante nutritive rapid, iar restul intr-o perioada de timp. Chiar daca adaugarea de materie organica imbunatateste fertilitatea solului , gunoiul de grajd si resturile de plante nu sunt ingrasaminte echilibrate , si solurile necesita ingrasamant suplimentar . Testati pe sol anual pentru a fi sigur de solutii.

Lasă un răspuns